top of page
Gustav Markström, fastighetsförvaltare Kraften fastigheter

Gustav fixar det mesta

För alla som bor i Nolby är Gustav Markström ett känt ansikte. Han jobbar på Kraften Fastigheter och är ansvarig på plats för de 288 lägenheterna på Nya vägen, Trastvägen och Toppstigen. Ambitionen är att vara en närvarande hyresvärd och hålla hög servicegrad.

– Min drivkraft är att skapa trivsel för alla som bor här.

För Gustav Markström är den ena dagen verkligen inte den andra lik. Han besiktar lägenheter, projektleder renoveringsarbetet, pratar med hyresgäster, håller koll och kör grävmaskin om det behövs. Ingenting verkar omöjligt.

– Jag är en lösningsorienterad person, säger han.

Egentligen är han rörmokare, men under åren har han jobbat med många olika saker. Byggnadsarbetare, flyktingmottagning, grävmaskinist och erfarenhet av utlandstjänstgöring är rader på hans CV.

– Jag har jobbat i Kenya, Sri Lanka och Kina, men sedan 2017 är jag bara i Nolby, säger han och skrattar.

 

Det omfattande upprustningsarbetet av området har tagit mycket energi. Många saker har pågått parallellt och Gustav har varit på plats sex till sju dagar i veckan.

– Nu är det bara ett 70-tal lägenheter som väntar på uppfräschning, vi är snart i mål. Men jag kommer att fortsätta vara här, hyresgästerna ska känna att engagemanget fortsätter.

Gustav trivs med att träffa människor och vill att alla som bor här ska ha det bra.

– Jag tänker att ingen vill ha det stökigt, om det händer något reder vi ut det på direkten. Det sätter en hög standard för området.

Och skulle till exempel kyl och frys gå sönder en fredagskväll löser han det.

– Det är viktigt för en hyresvärd att hålla en hög servicegrad. Men vi kräver också att hyresgästerna sköter sig. Så det är ett ömsesidigt förtroende.

Elton och Gustav är bästa kompisar. Gustav är mån om att lära känna alla på området och tar sig gärna tid att köra lite radiostyrd bil.

Det bästa han vet är när det är liv och rörelse på lekplatserna. Ett bostadsområde ska ha blandade åldrar på sina hyresgäster och barn betyder mycket.

– Många av utemiljöerna är gjorda för barn och då ska det vara barn här och leka. Jag blir stolt och glad när barnfamiljer väljer att flytta hit.

Satsningen på barnen fortsätter och under 2023 kommer det att hända nya saker på den populära Trollstigen.

– Vi planerar bland annat för att sätta upp en linbana, små och stora troll behöver nya attraktioner att se fram emot, säger han och skrattar.

 

Genom åren har han lärt känna de allra flesta som bor i området.

– Det är en bra känsla att säga hej och byta några ord med dom jag möter. Om hyresgästerna trivs vill de bo kvar och de som flyttar vill komma tillbaka. Det är inte svårare än så.

Vi fixar flytten!

Att flytta till Nolby har aldrig varit enklare. Förutom att du flyttar in i en topprenoverad lägenhet bjuder vi på flyttlasset om du bor inom 5 mils radie från Nolby. Gäller endast nya hyresgäster.


Så här funkar det:

• Låna upp till 50 flyttkartonger.

• Packa ned ditt bohag.

• Vi hämtar allt och bär in på din nya adress.

 

Boka en lägenhetsvisning redan idag! Ring HG Rådström på tel 060-66 33 32 eller via e-post: kontakt@kraftenfastigheter.se

 

* Erbjudandet är tidsbegränsat & kan ej kombineras med andra erbjudanden.

bottom of page