top of page
Elton och Gustav är bästa kompisar. Gustav är mån om att lära känna alla på området och tar sig gärna tid att köra lite radiostyrd bil.

En perfekt plats för det första boendet

Hemma hos Noah Zetterberg är flyttkartongerna packade. Kassar står lite här och var och flyttstöket är ett faktum. Tillsammans med rumskompisen Jack är han på väg från en tvåa på Nya vägen till en trea på Toppstigen.

– Nu kommer vi att få varsitt rum med skogen utanför fönstret, det blir perfekt, säger han.

Noah har växt upp på Hemmanet och Nolby kändes som en utmärkt plats för det första egna boendet. En av anledningarna är läget.

– Det är fint att bo här, det är bara någon minuts promenad till skogen, förklarar han. Det är roligt i stan men jag är ingen stadsmänniska, så det här är lagom.

Att flytta ihop med en kompis är något han rekommenderar. Att dela på hyran gör att det blir billigare för båda och att det faktiskt är möjligt att flytta hemifrån. Ett tips är bara att bo med någon man kommer överens med.

– Nu när vi flyttar till en trea blir det ännu bättre. Man har sitt eget men har samtidigt en gemenskap.

”Nu längtar jag till vi flyttat in, då ska jag laga god mat och
sitta och njuta på balkongen.”

Noah gillar att laga mat även på fritiden är köket hans viktigaste plats i hemmet.
_MG_7157.JPG

Tidigare har han jobbat i Sundsvall, men nu har Noah fått nytt jobb som kock på Bröderna Bommens bageri. Dit är det cykelavstånd.

 

– Det blir en uppgradering att kunna cykla till jobbet, säger han. Det är i och för sig jättelätt att ta sig till och från med buss också, hållplatsen är tio
minuter härifrån och det går nattbuss hem från stan på helgerna.

 

Eftersom Noah gillar att laga mat även på fritiden är köket hans viktigaste plats i hemmet. Tvåan på Nya vägen har ett rejält kök med induktionshäll och diskmaskin. Här har det blivit många vegetariska rätter tillsammans med paradgrenen rödvinssås.

– Nu längtar jag till vi flyttat in, då ska jag laga god mat och sitta och njuta på balkongen.

Snart återstår bara att packa ned köksprylarna och att bära över möblerna. Det är smidigt att flytta inom samma område.

– Alla som kommer hit och hälsar på tycker att det är mysigt. Nu ska även min mamma flytta hit, jag har inspirerat henne.

Vi fixar flytten!

Att flytta till Nolby har aldrig varit enklare. Förutom att du flyttar in i en topprenoverad lägenhet bjuder vi på flyttlasset om du bor inom 5 mils radie från Nolby. Gäller endast nya hyresgäster.


Så här funkar det:

• Låna upp till 50 flyttkartonger.

• Packa ned ditt bohag.

• Vi hämtar allt och bär in på din nya adress.

 

Boka en lägenhetsvisning redan idag! Ring HG Rådström på tel 060-66 33 32 eller via e-post: kontakt@kraftenfastigheter.se

 

* Erbjudandet är tidsbegränsat & kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Kampanj. Gratis flytthjälp!
bottom of page