top of page

Utveckling av Nolby fortsätter

Det finns inget annat bostadsområde i Sundsvall där det investerats så mycket som i Nolby. Satsningar på runt 100 miljoner har omvandlat lägenheter och utemiljö till ett attraktivt läge söder om stan. Och utvecklingen fortsätter.

Full fart hos Ida och Elton

En radiostyrd bil sladdar genom lägenheten. I lekrummet är ett pussel på gång. Hos Ida Lidin och Elton är det full fart den här förmiddagen – precis som det ska vara med en 4-åring i huset.

Från hus till lägenhet

Hemma hos Rune Eriksson och makan Gudruns är det ljust och luftigt. Efter att ha bott på olika platser i Njurunda har dom nu landat i en trivsam trerummare i Nolby.

Ingela.jpg

Lek och fantasi på Trollstigen

Från mörk skogsdunge till en ljus och inbjudande plats. Trollstigen i mitten av området sätter i gång fantasi och leklust och har blivit en favorit för både barn och vuxna. Designern Ingela Lundwall ligger bakom utförandet.

gustav.jpg

Gustav fixar det mesta

För alla som bor i Nolby är Gustav Markström ett känt ansikte. Han jobbar på Kraften Fastigheter och är ansvarig på plats för de 288 lägenheterna på Nya vägen, Trastvägen och Toppstigen.

Noah.jpg

En perfekt plats för det första boendet

Hemma hos Noah Zetterberg är flyttkartongerna packade. Kassar står lite här och var och flyttstöket är ett faktum. Tillsammans med rumskompisen Jack är han på väg från en tvåa på Nya vägen till en trea på Toppstigen

Vi fixar flytten!

Att flytta till Nolby har aldrig varit enklare. Förutom att du flyttar in i en topprenoverad lägenhet bjuder vi på flyttlasset om du bor inom 5 mils radie från Nolby.


Så här funkar det:

• Låna upp till 50 flyttkartonger.

• Packa ned ditt bohag.

• Vi hämtar allt och bär in på din nya adress.

 

Boka en lägenhetsvisning redan idag! Ring HG Rådström på tel 060-66 33 32 eller via e-post: kontakt@kraftenfastigheter.se

 

* Erbjudandet är tidsbegränsat & kan ej kombineras med andra erbjudanden.

bottom of page